Τρόποι Πληρωμής - ShoesMania

Καλώς ορίσατε στο κατάστημα μας! - Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+30) 210-4447127

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

(+30) 210-4447127

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το https://www.shoesmania.gr/ έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης κα.

Αντικαταβολή μετρητών

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας, ειδάλλως κατόπιν συνεννόησης δική σας με την courier αν και εφόσον υπάρχει ασύρματο POS. Με κάρτα μπορείτε να πληρώσετε με παραλαβή από κατάστημα της μεταφορικής. Παράδοση δέματος 1 με 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της αποστολής!

Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό μας, που θα σας δοθεί αμέσως μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας. Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με χρέωση του λογαριασμού σας ή εναλλακτικά σε κάποιο μηχάνημα η ταμείο της τράπεζας μας.

Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ❣️